Gmatic 3000 CNC Freze makinası ile hassaslık garantisi!

Ghines tarafından ilk kez 2017 Marmomacc Fuarı'nda piyasaya sürülen model eksen sayısı ve Makine boyutları açısından istisnai avantajlar sunuyor!

Gmatic 3000 CNC Freze makinası ile hassaslık garantisi!

İlk defa Marmomacc 2017'de tanıtılan Gmatic 3000, Ghines'in bu piyasaya sürdüğü bir CNC freze makinesidir.

Makine bir mermer atölyesinin tüm gereksinimlerini karşılayan ve eksen sayısı ile makine boyutları arasında istisnai bir avantaj sunan 3 eksenli bir CNC'li calışma merkezidir. Makinanın çalışma alanı 3000x1500 mm ve genel olarak ebatları 4000x2500 mm.

Hassaslık ve kesinlik garantisi!

-Makine köprü sistem, ile çalışmaktadır. Hareketlerini yenilikçi bir çözüm ile bir ray / pinyon sistemi yerine bir zincir tahrik sistemi üzerinde yapmakta bu da uzun dönemde atölye şartlarında hassaslığı ve kesinliği garanti etmektedir.

-Y ekseninin çift motorlu (Gantry) köprü sistemi yapılan işleri büyük hassasiyet ve kesinlikle sonuçlanır. Köprünün "Kapalı" yapısıyla üst bileşenlerin seçimine bağlı olarak maksimum sessizlik, güvenlik ve güvenilirlik sağlayan mükemmel malzemeler kullanılmıştır.

Özel GCAM 3D yazılımı, önceden kurulmuş rahat makrolar kullanıcı için rahatlık sağlar. Ayrıca iki boyutlu geometrik şekillerinin, basit bir şekilde kullanıcı tarafından çizilmesi yine kolaylaştırılmıştır.