Adelsan Makine'den son teknoloji: Paletli Rock makinesi

Adelsan Makine'den son teknoloji: Paletli Rock makinesi

Yeniliklerine hız kesmeden devam eden Adelsan Makine, portföyünde bulunan Paletli Rock makinesini, müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek için geliştirdi. Hidrolik sistemi hem dizel hem de elektrik motoruyla çalışan Paletli Rock makinesi, zorlu saha koşullarında yüksek kalitede dikey ve yatay delik delme işlemlerini rahatlıkla yapabiliyor. Optimize edilmiş kullanıcı dostu pano grubu ve ekipmanlarıyla desteklenen makinede, ön proses işlemleri ile de eksenel kaçıkların önüne geçiliyor. Aynı zamanda terazileme silindir grubu ile diklik ve yatay düzlemsellik işlemi başarı ile gerçekleştiriliyor.

%50 daha fazla tırmanma özelliği
Hidrolik tahrikli palet yürüyüş grubu saha şartlarında maksimum sürüş konforu ve tırmanma kapasitesi gösteren Paletli Rock makinesi, tekerlekli delik delme sistemlerine göre %50 daha fazla tırmanma ile çalışabiliyor. Kuruluma gerek olmadan palet üzerinde delik delme işlemi alternatif olarak yapılabilen son teknoloji makinenin, kızak sistemli bom ile çelik grubundan yapılan bom grubu, yüksek hassasiyet ve titreşimden kaynaklı hataların önüne geçilmesini de sağlıyor.

Maksimum verimle çalışma
Geliştirdikleri Paletli Rock makinesi için Adelsan Makine şunları söylüyor: ''Makine ölçülerinde yapılan iyileştirmeler, mermer ocaklarında kademeler arası serbest dolaşım hızını arttırmıştır. Delik delme işlemi esnasında oluşan titreşimler minimize edilerek operatörün maksimum verimle çalışması sağlanmıştır.''

Paletli Rock makinesi teknik özellikler ve avantajları
*Geliştirilen yeni platform sistemi, operatörün çift yönlü hareket kabiliyetini arttırmıştır.

*Şasi, palet sistemine bağlanmış olup modal titreşimler sonucu oluşan kaynak çatlamaları ortadan kaldırılmıştır.

*Delik delme sırasında oluşan rastgele / modal titreşim değerleri saha ve Bencmark çalışmaları esnasında Strain Gauge yöntemiyle incelenmiş olup, elde edilen verilerle şasi ve bom grubuna tasarımsal müdahaleler yapılıp ürün kurulum ve işlem kolaylığı sağlanmıştır.