Brevetek'ten kullanıcılara büyük kolaylık: Bantlı Robotlu Otomatik Kesme Makinesi

Brevetek'ten kullanıcılara büyük kolaylık: Bantlı Robotlu Otomatik Kesme Makinesi

Mermer sektöründe eleman bulma, kalifiye elaman bulma gibi sorunlar sıklıkla yaşanıyor. Aynı zamanda birçok firma otomatik sistemler kullanmayı hedeflerken, fabrikalarında yeteri kadar alan olmadığından şikâyet ediyor. İşte Brevetek tüm bu sorunları ortadan kaldırmak için yeni bir teknoloji geliştirdi. Bantlı Robotlu Otomatik Kesme Makinesi...
Özel bir AR-GE çalışmasının sonucu üretilen makinenin tüm patent ve hakları Brevetek'e ait. Bu makine ile Brevetek, hem eleman sıkıntısını ortadan kaldırıyor, hem de fabrikanın içerisinde 6 metrelik bir alanda otomatik ebatlama yapılmasına olanak sağlayarak, fabrikalarında yeteri kadar alan olmadığından şikayet eden firmalara çözüm sunuyor.

Eleman olmaksızın kullanılabiliyor
Bantlı Robotlu Otomatik Kesme Makinesi, sistemindeki özel yazılım ve ekstra sensörler sayesinde, makine başında operatör olmasa da robotla taşı alma, taşı bant üzerinde ilerletme ve ebatlama işlemlerini gerçekleştirebiliyor. Bantlı Robotlu Otomatik Kesme Makinesi, iki makinenin birleşimden oluşuyor. Bunlar otomatik bantlı ebatlama makinesi ve yükleme robotu. Yani normalde her bir manuel makine için en az 1 elaman gerekirken, bu makine ile 4 adet normal manuel makinenin yapacağı işi 1 kişiyle hatta tam otomatik moduyla eleman olmaksızın kullanılabiliyor. Makinenin kurulum işlemini Brevetek makinenizi teslim aldığınız anda teknik servisi vasıtasıyla gerçekleştiriyor. Bu kurulum esnasında fabrikadaki yetkili operatörlere gerekli eğitimler veriliyor ve sistem ayrıca belirli bir parola ile de şifreleniyor. Bu parola sayesinde makineye erişim yalnızca yetkili operatör tarafından sağlanıyor.

Yurt dışında da talep görüyor
Tam otomatik bir makine olan Bantlı Robotlu Otomatik Kesme Makinesi, operatör hatalarının önüne geçmek ve seri üretim yapmak için özel olarak tasarlanmış. Makinede bulunan ekstra sensörler kesilecek taşın uzunluk ölçüsünü, kesim yerlerini ve bant üzerine taş koyma sürelerini otomatik olarak gerçekleştiriyor. Brevetek, kullanıcıların normalde kullandıkları makinelerle yaptıkları kesim işlemini tek makine ile yarı süreye indirmeyi vadediyor. Yurt dışında firmaların teknolojiye ve robotlaşmaya verdiği önem sebebiyle ihracat

kalemlerinde de makinelerinin önemli bir paya sahip olduğunu söyleyen Brevetek, ''Makinemizi ilk olarak BOSNA’ya kurduk. Sonrasında da pek çok ülkeden gelen talepler doğrultusunda robotlu bantlı tam otomatik makinemiz yabancı müşterilerimize hizmet vermeye devam ediyor. Türkiye’de de yaşanan eleman sıkıntısı, alan darlığı ve robotlaşma talebi doğrultusunda makinemiz yurtiçi pazarında da önemli bir yer elde etmiştir'' diyor.

Bantlı Robotlu Otomatik Kesme Makinesi Teknik Özellikler
*Genişlik: 70 cm
*Uzunluk: 310 cm
*Kalınlık:8 cm
*Otomatik banda alma ve ebatlama
*Garanti: 2 yıl teknik garanti süresi