Yenilikçi 4 Eksenli, elmas telli şekillendirme makinası

Breton FUEGO 4X

Yenilikçi 4 Eksenli, elmas telli şekillendirme makinası

Kompleks geometriler yaratmak amacıyla 4 eksenle yönlendirilebilen makine, büyük veya küçük ayrımı yapmadan blokları şekillendirme ve testere ile boyutlandırma işlemini elmas tel aracılığı ile sorunsuzca gerçekleştirmektedir.

1000 mm'lik sürücü ve ilerletici tekerleri ile donatılan bu makine ile doğal taş ile geometrik ürünlerin üretimini rahatlıkla yapabileceksiniz.

3 ve 4 eksenli iki versiyon

Breton Fuego 4X: 300 mm çapında iki çift teker tarafından yönlendirilen akslar testere ile kesilecek bloğun giriş ve çıkışlarının elmas teller ile hassas bir şekilde izlenmesini sağlamakta ve doğal taş sektörü için muazzam kolaylıklar getirmektedir.

Elmas telli şekillendirme makinesi iki farklı versiyon ile piyasaya sunulmuştur.

Bunlardan birincisi olan 3 eksenli versiyonu, motorlu 4 tekerli blok vagonunun taşıdığı motor destekli dönüş platformu ile donatılmıştır. İkinci versiyonu olan 4 eksenli versiyonu ise motorlu 6 tekerli blok vagonunun taşıdığı motor destekli dönüş platformu ile donatılmıştır. Bu versiyonda nakliye ve vagon dönüş aksları testere yapısının azalan hızı ile hesaplanmıştır. Böylece kompleks yapıların yaratılması olanaklı hale gelmektedir.

İdeal kesme hızının nihai kontrolü sağlanmaktadır

Breton Fuego 4X ile 1800 mm yüksekliğindeki blokların dahi kesilmesini mümkün olabilmektedir.

Kesme operasyonlarındaki sapmalar gergin pistonununun makine kontrol sistemiyle uyumu aracılığı ile yönetilmektedir. Böylece testere besleme seviyesinin sıkı kontrolü ile daima ideal kesme hızının nihai kontrolü sağlanmaktadır.

Makine kontrollü aksları, sayısal kontrolcüleri, dokunmatik ekranlı bilgisayarı ve ana motoru süren sayısal evirici (digital inverter) elektrikli bir kabin ile donatılmıştır. Bu sayede sektörün ihtiyaç duyduğu kusursuz bir üretim altyapısı sağlanarak kaliteli ve kalibrasyonu tam üretim yapılabilmektedir.